top of page
AAA010 2.JPG

Özge'yle Güzelleşiyoruz


Sizlere en ama en çok sevdiğim, bir havluyla başlayan tanışma hikayemizi anlatmadan önce Özge Canoğlu'ndan biraz bahsetmek istiyorum.

Kendileri Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü mezunu. O da bizler gibi mesleğine farklı çerçeveden bakmayı tercih edenlerden.

Günümüzde kadın olmak yeterince zorken bir de üzerinine sanatını icra ederek yaşamaya çabalayan bir neslin göz bebeği kendisi. İzmir'de kendi dövme stüdyosunu açan Özge, içsel huzurunu, güzelliğini tasarımlarına da yansıtıyor. Gördüğü, duyduğu her güzellikten esinlenebilmeyi başaran Özge'yi ise en çok doğanın muazzamlığı etkiliyor.

Estetik ve renk algısının bir kadının bakış açısında kusursuz şekillendiği fikrime eminim bir çoğunuz katılacaktır. Özge de renkleri, çizgileri insan tenine öyle güzel yerleştiriyor ki yıllar geçse de vücudunuzda taşıdığınız dövmeniz her an yeni bir anlam kazanıyor.

Gelelim tatlı tanışma hikayemize...

Her ne kadar aynı şehirde, aynı muhitte yaşasanız da çoğu zaman yanınızdan geçip giden insanları fark etmezsiniz, tanımazsınız. Bizimki de o hesap. Yıllarca birbirinine o kadar yakın oturup hiç tanışma fırsatı elde edememişiz.

Bir gün çok sevgili arkadaşımız Berkin sayesinde fark etmiş bizi Özge. O zamanlar Küçükyalı'daki evimizi atölye & shop karışımı bir yer olarak kullanıyorduk. Buddhalı bir tasarımı çok beğendiğini ve satın almak istediğini söyledi. İzmir'de yaşıyordu ve kargoyu aradan çıkaralım elden teslim yapalım dedik, kabul etti. Cansunihalakarsucuğumla Özge'yi eve davet ettik ve hakikaten baya bi eğlendik :)

Sonrası malum birinci senemize gireceğiz Özge'yle de yakında. Yarın bi kahve sözümüz daha var mesela Tunalı Hilmi'de birbirimize.

did. Antique sayesinde kurulan dostluklara şaşıp kalmamak elde değil. İşin maddi getirisi bir tarafa en çok böyle güzel, güçlü karakterlerle tanışmak keyif veriyor insana.

Seni tanıdığımız için çok ama çok mutluyuz Özgecancığım ♥

Nice güzel bol kalpli sevgili yıllara ♥

144 görüntüleme
Diğer Postlar
bottom of page